Categories
Genel

Ftoi Shokët Për Ditëlindje Por Askush S’i Vjen, Vogelushit Te Pikelluar I Vjen Surpriza Qe Ka Prekur Boten

I ulur në tavolinë i vetëm, pa miq, i rrethuar nga pjata të zbrazura në ditën e tij të lindjes. Kjo është pamja e të birit që një nënë nga Arizona ka shpërndarë në Facebook.Në foto i vogli Teddy Mazzini, i cili kishte ftuar 32 shokë klase për drekë në një piceri, duket teksa i pret ata me padurim dhe trishtim që të vijnë.Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do le.xo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *